Nervös, spänd och hoppfull för den största förändringen i mitt liv + balklänningen

Hej vänner!

Idag är jag riktigt nervös. Jag ska göra ett skrivtest vid 13:00 som håller på i tre timmar och kan göra skillnad för hela min framtid. Det här bara måste gå bra. Det måste. Det är detta jag vill göra!!! Jag har pratat lite kort om detta men jag vill fortfarande inte berätta vad allt handlar om för det är knappt så att jag vet själv. Jag vet bara att jag är så otroligt nervös och spänd. Snälla ge mig den ultimata koncentrationen idag, jag behöver den!

Håll tummarna för mig. Jag vet att ni också vill att detta ska gå bra för mig, även om ni inte vet vad det är än. ♡

Något annat som hänt när jag inte skrivit då? Jag var hemma igår och då åkte jag och mamma för att köpa lite snören till en klänning jag gjorde ett samarbete med för Sofia Moore för några år sedan. Jag tyckte inte själv att klänningen satt så bra eller var jättefin i bysten utan bara i fallet. Mamma (världens bästa) sydde lite och höll på så vi faktiskt fick till en riktigt fin klänning. Känner mig jätte nöjd! Vad tycker ni?

1 reaktion på “Nervös, spänd och hoppfull för den största förändringen i mitt liv + balklänningen”

  • Annika skriver:

    Klänningen är ju verkligen superfin!! Finns det någon innan och efter bild?? Den var tooooo dieee for <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *