Billiga balklänningar

Nu när senvåren närmar sig börjar många som går ut högstadiet och gymnasiet att leta klänning till skolans bal! Även min skola har bal men som jag tidigare idag visade så hade jag tur att hitta en klänning i garderoben att rusta upp så att jag faktiskt kände att den gick att använda. Tänkte att jag visar före och efter bilder på begäran från en läsare i ett annat inlägg.. 🙂

I alla fall. Innan jag kom på att jag faktiskt hade en klänning så tittade jag på Nellys och Asos hemsidor där de faktiskt har supermånga fina balklänningar för ganska bra priser! Genom att klicka på mina länkar under klänningarna (innehåller adlinks) så kommer ni till dem och kan kika mer på dem!

1 (finns även i röd och mörkblå) / 2 (finns även i ljusblå och burgundy) / 3 / 4 (finns även i mörkblå och burgundy)

1 / 2 / 3 (finns även i gul, ljusblå, mörkblå, rosa, svart och vit)

1 / 2 / 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *