Phil’s Burgers, Brillo, hemmafest och intervju/skrivtest

Ingen av bilderna är redigerade, vad underligt och tomt det känns för mig haha!

Hej på er! Idag har jag vaknat på helt rätt sida efter den mysiga gårdagen. Det hela började med att jag och I vaknade upp från en relativt dålig dag innan, med ett helt nytt och sprudlande humör. Vi bestämde oss för att ta en lunch någonstans kring Stureplan. Vi kollade i butiker och samtidigt förbi massor av olika restauranger varpå ingen föll oss i smaken, så vi hamnade till slut på Phil’s Burgers haha.

Därefter fortsatte vi till Brillo för kaffe, för att sedan avsluta med ett litet nytt inköp. Jag köpte nämligen ett par boyfriend-jeans som jag är SÅ kär i. Kan nästan lova att ni får se dem på bloggen väldigt snart. Vi åkte hemåt, varpå jag senare vid 22 plockade upp Brollan tillsammans med I. Planen var att jag, med min brutala mensvärk, skulle åka till en hemmafest/klassfest (ish) för att åtminstone säga hej eftersom jag hade tackat ja, vara där en stund och sen åka hem. Medan jag gick in på den festen var därför Brollan och I ute med min hund i området hahaha. Efter det åkte vi hem till mig och körde några kortspel innan vi alla däckade.

Något annat som hände igår som dessutom var väldigt kul var att jag fick ett mail vid 23-tiden. Jag ska göra ett skrivtest nu i veckan hemifrån på tre timmar som kan leda mig in på ett helt nytt spår i livet. Jag håller alla mina tummar eftersom det är något jag drömmer stenhårt om, men ni får vänta med att veta allt. Lovar att uppdatera er… Hela min mage blir varm och fylld av fjärilar när jag tänker på det här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *