Hovaaaah

Avslutningen på gigget.. fint va?

Världens bästa kompis ♡

Hej på er!

Alltså igår var ändå mysigt på sitt sätt. Jag, Brollan och I tog bilen till Grönan och kollade på HOV1. Jättedåligt ljud, men konserten i sig var bra! Efteråt åkte vi till Hillenberg och tog varsitt glas, jag däremot lät bli. En gång chaufför, alltid chaufför kan man säga haha. Måste få alla polare att ta körkort nu så mycket som jag skjutsar runt dem överallt. Vi åkte förbi Snaps en stund också där vi droppade Brollan med ett par kompisar till henne, men sen slutade kvällen rätt tidigt med att vi åkte hem istället. Vi var rätt trötta ändå.

Idag ska I spela golf och jag har faktiskt inga planer alls. Ska försöka få med mig Brollan idag och äta sushi eller något, mina ”en gång i månaden-cravings” tar över! Jag är liksom inte ens sugen på frukost utan vill bara ha choklad haha. Återkommer senare <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *