Dagens outfit, picknick och Djurgården runt

Jag imorse; skjorta – Ralph Lauren / kostymbyxor – Zara / espadrillos – Anna Field / väst – Denna är inte min utan I’s / mobilskal – Carolina Gynning

Heeeej! Jag har tänkt att jag ska skriva hela dagen men jag har varit tom på ord och dessutom haft ett helt fullspäckat schema. Direkt efter skolan åkte jag hem och hämtade hunden, sen åkte jag igen, men till Djurgården varpå jag promenerade runt med den där lilla killen som kände för att bada till och med!!! Jag förstår inte att han inte frös, men söt var han i alla fall. Efter någon timme åkte jag till Nytorget och mötte upp I innan han drog och jobbade. Sen dess har jag suttit hemma och lagat en köttfärssås som har dröjt superlänge. Är glad att jag äntligen sitter här mätt och belåten haha.

I morgon blir det picknick! Jag och I har ett ganska passande schema så jag ska bara till skolan någon timme och sen ska vi mötas upp med picknick-korgen och åka ut till Djurgården för att bara ha picknick. Det kommer bli så himla mysigt, och hunden får självklart följa med då. Nu ska jag däremot välkomna I hem igen och planera lite inlägg. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *