Yasuragi i bilder

Som ni vet så fick jag i födelsedagspresent av I att vi skulle till Yasuragi. Väl där väntade 50 minuters massage, massa spa och bad, med avslutande 6 rätters middag. Det var helt fantastiskt och nu när jag kommit hem känner jag mig otroligt trött och avslappnad på ett sååå skönt sätt. Rekommenderar alla att åka till Yasuragi någon gång!

En liten bild på vägen upp till själva Yasuragi. Förväntansfull tjej javisst!

I hade bokat superior room’et som hade världens härligaste lilla vardags- och sovrum samt badrum. Badrummet hade som en badtunna i mörkt trä som jag badade i två gånger, hur jag nu ens hann med det tillsammans med alla andra aktiviteter vi utförde!

Utebadet är helt klart min favorit på Yasuragi. Ser ni utsikten? Vattnet var varmt och så himla behagligt. Det bästa av allt var att vi under morgonen var ute igen. Vi gick upp vid 7:30 och åt frukost och gick direkt ner och badade och då satt folk i solen och solade!!! Helt sjukt! Jag sitter ju själv ute nu och solar utanför huset. Helt underbart och varmt!! Att sitta då i vattnet med solen i ögonen var raaaamen.

Här satt vi då imorse medan vi igår satt på andra sidan poolen.

Middagen!! Vi satt totalt 4 par och åt middagen samtidigt som vi tittade på kocken som lagade och berättade om maträtterna han skapade. 6 rätter stod på schemat och det var helt fantastiskt. Vid ett tillfälle flamberade han köttet. Häftigt va? Han hade för övrigt en riktig pondus så det var inte bara trevligt utan riktigt roligt också!

Det var verkligen så mycket häftiga smaker i maträtterna som serverades. Kryddor och blandningar som jag aldrig smakat. Det här var nämligen ingenting jag förmodligen skulle laga hemma, men det var så himla häftigt att testa, och vissa delar var faktiskt riktigt goda!

Varmrätten bestående av bland annat ryggbiff.

Efterrätten bestående av crêpes, så otroligt gott med lite annorlunda smaker, men fortfarande crêpes, men i bland annat likör. Gott!!

Avslutningsvis frukosten som vi åt innan vi badade det sista och till slut vid halv 1 åkte till mormor för att äta lunch och hämta hem hunden. Nej hörni det var så himla gott och härligt alltihop. Tackar verkligen världens bästa I. ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *