Mösspåtagningen som vändes uppochner på 5 sekunder

De enda bilderna jag lyckades ta igår…

Hörni. Jag hade kul. En stund. Sen gick det åt skogen. Jag började dagen med anatomiprov som jag nailade, men sen var det dags för att börja ta ikapp alla som redan var fulla och glada. Den årliga studentritualen på skolgården gjordes och sedan hoppade vi in i taxin till Josefina. Vi var inne relativt snabbt vilket var grymt, sen började jag beställa alkohol. Plötsligt gick tiden väldigt fort, och vid 14:00 gick jag mig ut därifrån och tog en taxi hem. Jag tror inte de andra var där mycket längre vad det verkar som, men jag mådde dåligt så det var därför jag bara drog haha.

Jag somnade i fyra timmar, vaknade bakis och därefter försökte jag äta lite middag innan jag skulle försöka sova vilket jag inte alls lyckades med haha. Nu idag mår jag åtminstone bra men igår blev det inte helt som tänkt. Jag har varit och jobbat hela dagen tills nu när jag kommer hem till I som köpt oxfilé och ska fixa pommes och bea så jag tänkte hjälpa honom nu…

Ser sååååå mycket fram emot Yasuragi imorgon också!!! ♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *