3 frågor och svar

Hej! Jag följer dig på Snapchat och har sett att du verkar spela på bettingsajter. Bettar du? På vad? Varför? Är du inte rädd för att du ska förlora massa pengar?
Oj. Varför? För att tjäna pengar utan att jobba förmodligen haha! Nej men jag tycker att det är roligt! Det hela började med att jag satte in 50kr, sen har jag endast jobbat med det och varken satt in eller tagit ut något. Jag satsar relativt säkra bet och tar bara chanser då och då där oddsen är så pass höga att jag kan tjäna en hög summa på att bara lägga en låg. Jag livebettar dessutom endast och kör det på bet365. Smarta bet där målet endast är att gå mer och mer plus hela tiden. Jag tycker dessutom att det blir ännu mer roligt att kolla fotboll på då, för det är främst det jag sätter pengarna på! Det har hänt någon gång att jag spelat på hockey också men jag är inte lika säker inom den sporten så det blir att jag spelar på de större fotbollsmatcherna samt Bajen där jag också känner mig rätt bekväm med laget och förstår hur det fungerar. Ett långt svar men hoppas du tyckte du fick svar på din fråga!

Vad är din plan efter gymnasiet?
Det här är en fråga jag pratat lite om i många olika inlägg, men sanningen är att jag har ingen aning. Jag har sökt universitet men de program jag sökt är otroligt eftertraktade med höga intagningspoäng så där har jag nästan gett upp om jag inte har tur eller något. Därför har jag börjat fundera på jobbmöjligheterna som finns inom det ämne jag vill jobba som jag kanske kan få en fot in i trots att jag inte har en universitetsutbildning till att börja med, så får jag känna efter senare i så fall med universitet. Jag lever i ett frågetecken även jag med, så vi får helt enkelt se vad som händer!

Hur lång är du och hur lång skulle du vilja vara?
Jag är 175 cm och skulle nog inte ändra det om jag fick, i så fall till 170 kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *