Bartenderkurs

God morgon allihopa!

Gårdagen blev jättemysig! Först mötte jag ju upp Matilda och fixade mig samtidigt som vi bara pratade, pratade och pratade. Därefter skjutsade jag henne hem till Hornstull och jag själv åkte vidare till Luntmakargatan. Fick parkering precis utanför där jag bodde när jag var liten på Tegnérgatan. Kunde inte sluta tänka på hur skönt det hade varit om jag hade bott där fortfarande…

However, jag gick på bartenderkurs med min klass! Hur mysigt!! Tycker det är kul med skivan, den här kursen och andra aktiviteter, liksom att vi gör det med klassen nu innan vi slutar så att vi får en härlig bild av varandra! Kursen i sig var också superkul, vi lärde oss att blanda fyra enkla drinkar, att ”bounce’a” olika grepp och lite sådant (vilket jag faktiskt var riktigt grym på om jag får säga det själv! ;-)).

Idag är jag hemma så jag ska jobba på ett tal jag ska utföra imorgon som jag fortfarande inte är klar med, sen ska jag också ta lite små bilder på några av födelsedagspresenterna jag fick sen tänkte jag. Jag fick egentligen bara inredningsgrejer som ska finnas i köket, så det är förmodligen inte jätteroligt att se, men om jag får tid över kan jag visa om ni vill?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *