I har bokat Yasuragi till mig i födelsedagspresent!

Imorse fick jag utnyttja min nya takeaway-mugg som jag fick på det lilla släkt-get together-grejen vi hade igår!

Hej allesammans!

Idag har varit en seg dag, men ändå väldigt snabb. Det var så skönt att vakna imorse då allt började med att jag lyckligt bara reste mig och kände att ”det här är en bra dag”, enda tills jag märkte att det snöade ute, vilket dämpade min lust något, men ändå inte helt, för I avslöjade faktiskt vad hans present till mig är!

Han har bokat Yasuragi för oss! Med en privat kock som ska laga 6 rätter om jag inte missminner mig, övernattning och en 50 minuters helkroppsmassage till mig. Jag tror jag smäller av! Blev så lycklig när jag fick höra detta! Jag har ju själv aldrig varit på Yasuragi, men man har ju hört hur fantastiskt det är, och utifrån att bara döma från bilderna kommer även min kamera säkerligen få följa med.

Tack världens bästa I <3 Nu ska jag möta upp Matilda en sväng och förbereda mig för kvällen då jag och klassen ska på bartenderutbildning. Bartender-grejen är jag halvtaggad på, men att få göra en aktivitet med klassen desto mer. Supermysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *