Isacs hemliga present till mig och frulle på Joe & The Juice

I fick agera min modell när jag inte kände mig lika fräsch..

Hej allesammans! Nu var min födelsedag helg nästan överstökad! Jag har firats av kompisar och annat, men nu ikväll blir det nästsista bestyret. Ikväll kommer en del av släkten och äter middag, fikar och firar mig. Sen är det faktiskt något jag längtar extra mycket efter.

I har ordnat en ”present” till mig som jag inte har fått reda på vad det är än! Jag vet att vi åker bort söndag-måndag den här veckan, att vi ska sova borta, att jag kommer få slappna av och att jag ska ta med badkläder… Hmm.. Måste köpa en baddräkt har jag tänkt, någon som vet vart man kan köpa fina baddräkter? Jag får en feeling av att det kommer bli underbart, det är en sak som är säker i alla fall! Så taggad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *