Min födelsedagsmiddag med de bästa kompisarna ❤

Ååååh vad mysigt det blev igår! Jag hade ju middag här hemma med alla kompisar som någonsin stått mig väldigt nära. Konceptet var att samla alla personer som verkligen sen starten önskat mig all den lycka som finns, och som gillat mig för mig, som jag inte har behövt låtsas vara någon annan inför.

Ännu en av mina hemgjorda drinkar! Denna gjorde jag på ett Riesling-vin tillsammans med sodavatten, hallon mixade med florsocker och is på toppen. Extremt enkelt men riktigt gott. Jag älskar ju drinkar med frukter i så det här var helt i min stil, men det verkade som att de andra gillade den med!

Av Johanna fick jag en väldigt omtänksam present som kom med en rosa ballong. På den ballongen fanns den här lilla lappen som jag var tvungen att ta bild på. Så fint <3

Boxen som presenterna var inslagna i var också jättefin!

Choklad, tre vinglas och ett par trosor till mig! Vinglasen kom som tre eftersom jag, hon och I ska ha något att sippa ur i sommar… 😀

En jättefin blomma jag fick utav Olle! Jag föredrar verkligen vita blommor och gärna ljusa färger. Vitt passar ju så bra med i princip allt så de var perfekta!!

En såååå fin tekopp med hennes favoritte. Det doftade så himla gott så vi ska testa det här hemma nu ikväll till Barca – Real som börjar nu!

Jag fick även ett par fiiiiiina glas till men som är mer avsedda att dricka drinkar ur som jag och Astrid gjort en hel del hemma hos henne. Så gullig och genomtänkt present, jag som försöker hitta lägenhet och allt. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *