Svansjön på Kungliga Operan, chark, vin och mer om min födelsedag

Här är en bild från pausen! Bilderna är inte riktigt i ordning med kvällens schema, men här är i alla fall på mig. Mamma bokade chark, chips och vin i pausen i guldsalen!

Fina mamsi, vi tog även ett glas innan precis utanför våra sittplatser.

Men alltså ser ni hur vi satt? Perfekt!!! Man såg verkligen allt och lite till. Önskar däremot att jag ändå hade tagit med mig kikare så att man kunde sett dansarnas ansiktsuttryck och liknande lite bättre!

En lite tydligare bild på vinglasen, charken och chipsen. Plus min väska och mammas plånbok haha. Det var superduper gott! Jag kände dessutom sista 15 i 1a och 2a akten att jag var superhungrig så det mättade hungern lite!

Och så två till bilder på mig! Jag brukar egentligen bli supernervös för att infinna mig på sådana här tillställningar när jag först kommer dit, så jag valde att sätta på mig något bekvämt. En svart t-shirtklänning från Vila som jag fick hem här i veckan, en liten kofta/poncho som jag inte vet vad den kom från. Jag bar även klocka och två armband, ett från Sophie by Sophie, ett gammalt samarbete som jag är så glad över, och sen mitt fina armband som jag fick av I i julklapp.

Jag minns inte om jag sa det, men jag önskade mig att få gå på Svansjön i balettform i födelsedagspresent, vilket jag fick också. Kanske en lite annorlunda present, men jag tror jag grät mig igenom hela baletten. Jag har ju kollat på Barbie Svansjön med musiken och handlingen nästan varje kväll när jag ska somna i ett par år nu för att den får mig att må så bra, så musiken berörde mig jättedjupt, tillsammans med dansarna som var fantastiskt duktiga. Hur de kvinnliga och manliga dansarna dansade ihop var nog det som imponerade mig mest, hur killen för och fångar henne, lyfter henne och allt. Så himla fint. Jag fick verkligen kämpa för att hålla tårarna tillbaka haha!

Allt som allt så blev födelsedagen supermysig, men nu måste jag börja förbereda mig inför kvällens bestyr! Jag har middag här för mina absolut närmaste genom åren så jag måste börja räkna på hur många jag ska köpa mat till och hela den visan. Jag måste också förbereda med lekar och allt sånt… Kul ändå!!

3 reaktioner på “Svansjön på Kungliga Operan, chark, vin och mer om min födelsedag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *