Äntligen min födelsedag!

God morgon på er alla morgonpigga!

Äntligen är det min födelsedag! 21:a april är för mig det bästa datumet på året. Vet ni varför? Man skulle väl kunna gissa på att det är att få presenter, men det var det förr – inte nu. Nu är det den där uppmärksamheten man får överallt ifrån. Vänner som hör av sig som man inte hört från på länge som vill gratta, massa härliga samtal och desto fler kramar. Det tycker jag är det absolut bästa med födelsedagen, att en dag om året få känna sig som en uppskattad liten prinsessa.

Morgonen har börjat precis som alla andra morgnar sen jag var liten. Bli väckt på sängen med frukost och de första små presenterna. Jag har fått för mig att det ofta varit kläder som jag kan ha på mig under dagen eller något särskilt jag i så fall önskat mig, men i år kom helt andra presenter. Jag har ju pratat om att flytta hemifrån, och vi har tittat på många lägenheter, gått på visning och sådant, men det är inget som har passat mig. Jag vill ju bo på Söder, så då har vi bestämt att jag kanske får lägga det projektet på is en stund. Kanske att jag flyttar till hösten, alternativt inför att jag sen fyller 20 istället. Det är ju verkligen ingen brådis, vi fick bara väldigt stora möjligheter som jag verkligen inte ville missa!

Jag tycker ändå att det känns helt OK! Det är klart att jag hade hoppats på och flytta hemifrån den här sommaren, men nu kan jag ju fokusera på det jag tycker om allra mest vilket är bloggen. Jag kan ju tyvärr inte helt och hållet försörja mig på den (än?), så jag måste ju jobba för att bo hemifrån som det skulle se ut nu. Mamma och jag pratade om att det kanske var lika bra, att det var ödet som bestämde att jag ändå inte var redo än. Lite skönt ändå. Sen finns det så klart en liten chans att Lund händer till hösten, vem vet?

Jag fick i alla fall nu på morgonen en teflonstekpanna och två köksredskap i silikon från Anders Petter! Är kär i stekpannan eftersom det är en just sådan sort som är lätt att diska ur (ja jag vet att jag är otroligt lat i köket). Så tacksam. Ni ser dem nedan! Nu ska jag i alla fall äta min frukost och ta det lite lugnt en stund innan duschen väntar. Sen ikväll ska ju jag och mamma på balett, mysigt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *