Såhär blev min studentskiva i bilder

Ber om ursäkt för de hemska mobilkamerabilderna, jag har fortfarande inte hunnit investerat i ny kamera..

Först och främst, min bordsdam och bordsherre kvällen till ära. Vilken kombo! Min outfit bestod förresten utav en Comme Des Garcon tröja, hängselbyxor ur H&M’s Coachella-kollektion, Bajen-napp, en Hello Kitty-klocka hittad i sista sekunden, mina Stan Smith velcro’s och ett hårband.

Eftersom jag var utklädd till…. BEBIS! så fick även Anki följa med under sittningen. Här är ju ultimata exemplet på hur man dricker allt man ser för att komma ikapp….

…. dricker ännu mer….

Här har vi sekvensen där man plötsligt druckit väldigt mycket och kommer på sig själv med att.. shit.. jag har nog blivit för full.

… Till sist däckade Anki helt enkelt. Det blev för mycket. Hahahaha, detta var alltså ett av ämnena vid matbordet haha.

Tilde och Melker som lämnar ut nomineringarna! Gissa vad jag blev? ”Klassens no filter”! Haha jag tyckte den var så himla on point för att vara jag. Ni vet ju hur mycket jag pratar och skriver, ibland ploppar det ju ut både det ena och det andra, men vad fan. Filtrerade människor är ju dö-tråkiga, ytliga och stela!

Såhär såg middagen ut, bestående utav tomat, bearnaisesås, någon form av fläsk och potatisgratäng. Fläsket.. vad det nu var exakt, kunde varit lite varmare och inte lika torrt, men annars smakade det suveränt! Jag fotade tyvärr inte efterrätten men den bestod av karamellpannacotta med jordgubbar och rabarber som var fantastiskt gott.

Jag har lite fler bilder att bjuda på som jag inte har fått skickade till mig än så de kommer, men nu ska jag laga lunch och sova lite. Hade supertur som var ledig idag! Är förresten klar med gymnasiearbetet så det skickade jag precis in. Äntligen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *