Min studentskiva ikväll!

Hej på er!

Hjälp vad trött jag är och OJ vad jag hoppas att jag snart vaknar till liv. Som tur är slutar jag redan 12:20 så jag hinner åka till PK-huset och köpa en tisha på Polarn och Pyret. Varför undrar ni kanske? Jo för att jag sista minuten shoppar till min outfit för kvällens event. Äntligen är det dags för min studentskiva. Äntligen. Så mycket pengar och tid som gått till den här skivan. Det ska bli lite skönt att få det överstökat och klart samtidigt som jag hoppas på att det blir en rolig kväll.

Jag tänker att jag visar kvällens outfit sen och berättar mer om min klädsel och hur jag tänkt, men allt kommer ske på Rose Club med temat ”back in time”.. Nedan ser ni några ledtrådar till min outfit…

Bildresultat för gul t-shirt polarn pyret napp 2-pack Vit/GrönNapphållare GrönBildresultat för godishalsband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *