I svarar på frågor om mig

På de här bilderna har jag på mig: Skjorta – Stenströms / Tjocktröja – Elvine / Rock – Harris Wharf London / Solglasögon – Ray Ban

Hur är Alicia att leva med?
Jag spenderar ju som ni kanske läst i bloggen, väldigt mycket tid med Alicia och det är alltid spännande och roligt. Vi hittar alltid på aktiviteter att göra som minigolf, spontanbio, ut och ta några drinkar etc. Så att leva med Alicia är just väldigt roligt och spännande.

Vilka är Alicias sämst och bästa egenskaper?
Alicias sämsta egenskap måste nog vara hennes stresshantering som är katastrofalt dålig. Så fort hon blir stressad över plugg eller något sånt så blir hon svår att få kontakt med och blir bara allmänt stängd. Som tur är så släpper hon det relativt fort. Alicias bästa egenskap är att hon är väldigt lik mig och vi delar samma värderingar med lyx i vardagen som goda middagar och att unna oss det lilla extra (lite för ofta). Sen är hon för övrigt helt underbar, Den snällaste, sötaste, roligaste och mest äkta personen jag känner.

Vilka serier tittar Alicia på?
Bates Motel på Netflix är hon besatt av, och den har jag också sett. Kan verkligen rekommendera den till er andra. Den är läskig, skrämmande och obehaglig. Sen så är hon i extas idag för att Pretty Little Liars ska ha en premiär för ny säsong eller något.

Blir Alicia arg lätt och hur länge håller hennes dåliga humör?
Hon blir arg ganska så lätt beroende på vad som hänt, men hon blir nästan aldrig jättearg. Har nog inte upplevt att hon varit väldigt arg på mig ännu och hoppas nog inte att få uppleva det, men när hon väl är arg på någon annan har jag märkt att hon är väldigt lugn över det och försöker lösa konflikten väldigt moget och lugnt.

Var träffades ni och hur?
Det kan ni läsa om HÄR!

Vem var det av er som blev kär först?
Det var nog definitivt jag. Ställde in mig på att henne skulle jag ha redan första gången vi sågs trots att andra sa att det inte var någon idé eller att jag inte hade någon chans. Så var det ju inte 🙂

Var Alicia svår att läsa av i början?
Nej inte särskilt svår att läsa av. Jag kände att jag fick ganska tydliga signaler tidigt men efter det blev det svårare att läsa av henne. Som tur var hade jag nära vänner som pratade med henne och förde info vidare till mig så jag visste att jag inte skulle stressa fram något och att hon fortfarande var intresserad.

Har Alicia någon talang som ingen annan tjej har?
Förutom att hon är bättre än någon annan tjej jag träffat så vet jag inte riktigt. Hon lyckades fånga in mig och få mig att bli kär på cirkus 30 min så det är väl något väldigt speciellt.

Vad tycker du skiljer Alicia från andra tjejer generellt?
Alicia känns så mycket enklare än de flesta tjejerna. Mellan oss är det nästan aldrig problem för hon är väldigt rak och vi diskuterar när vi har något att prata om. På så sätt är det väldigt lätt att leva med Alicia och det har inte jag upplevt med någon annan förut. Sen tycker jag att hon är mycket snyggare än alla andra också.

Påverkar Alicias panikångest dig?
Nej inte märkbart, som jag har förstått det så har hennes panikångest varit mycket värre och att det varit så jobbigt att hon haft problem att gå utanför dörren, men idag är det inte alls så utan hon kan åka kommunalt in till stan för att ta några glas. Gärna går vi till ställen där hon kan känna sig lugn och känner till lokalen men det är mer än naturligt när man levt med panikångest. Under tiden jag lärt känna henne så ser jag också en positiv utveckling med ångesten och jag är superstolt över henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *