Påskmiddag, nyfunna vänner och Bingolotto

Äntligen lever jag igen!

Igår blev det en übertrevlig påskaftonsmiddag här hemma. Vi satt i flera timmar och bara pratade och skrattade. Som ni ser så blev det dessutom en galet god drink! Blåbärsmojito nämligen, rekommenderas starkt eftersom den dels är så lätt att göra men också så god! Ni får säga till om ni vill ha receptet!

Efter middagen tog vi oss in till stan och testade på relativt nyöppnade Estelle. Jag måste tyvärr göra er besvikna och säga att den ligger bland mina topp sämsta klubbar jag varit på. Jag håller fast vid att det är Rose och Caféet jag brukar ha roligast på, men också vid att jag hellre hade hängt på Brillo eller Hillenberg hela kvällen istället.

However, nu sitter jag och pluggar i rekordfart, för så småningom ska jag åka till Täby centrum och möta upp en nyfunnen vän som jag träffade på UF-mässan! Så himla kul när man träffar någon som man verkligen bondar bra med, när det klickar direkt. Det känns som att det är så sällan det händer, så man blir så glad!

I kväll blir det Bingolotto också. Hur kul? Jag är seriöst SÅ taggad att jag inte vet vart jag tar vägen. Jag har ju aldrig gjort det förr vad jag kan minnas om jag inte gjort det med mormor när jag var liten, men jag får sådana adrenalinkickar av liknande ”tävlingar”, så det ska bli superkul. Vi ska ladda upp i min soffa med massa mys i form av filtar och kuddar. Därifrån ska vi inte röra oss en sekund. Kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *