Tjejkväll och planering av födelsedagsfest

God morgon på er!

Äntligen skiner solen igen, men inte betyder det att jag kommer få ligga på latsidan idag. Jag har supermycket att både planera och plugga. Plugget får förmodligen vänta tills senare då jag har någon som kan hjälpa mig med det. Lite orolig över att det skulle dra sig mot en utgång bara, då är mitt plugg förstört hahaha… Annars måste jag göra något som egentligen är roligt men som blir jobbigt när man är stressad, och det är ju att planera min födelsedagsfest/middag. Jag kommer ju inte ha en vanlig middag, utan en jäkla massa roliga grejer kommer finnas med som frågesport om mig och massor av andra lekar så att middagen inte blir för långdragen.

Den kommande veckan kommer bli hysteriskt rolig, men också väldigt stressig, så om jag kan få klart allt idag så kommer det kännas väldigt skönt. Jag tänker att jag lägger upp ett schema nu på måndag här på bloggen. Till och med jag kommer behöva ha det, haha! Det handlar om att jag kommer ha min skiva, middagen, jag ska på Svansjön på balett och allt möjligt knasigt. Fyller ju år nu på fredag! Vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt och njuta samtidigt haha!!

Igår för övrigt var världens mysigaste kväll. Jag och Brollan tog bilen ut till hennes nära vän och min bekanta Sandra som håller hus i Täby. Det blev en låååååång kväll med vin och prat om allt mellan himmel och jord. En skvätt gråt och en hel del skratt. Ni vet när man fastnar i spökhistorier som hänt en själv och sånt… Så kul verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *