Shopping i småbutiker, brunch och en liten outfit på det

God morgon hjärtan!

Igår var en riktigt skev, men skön dag. Det började med en lång brunch som jag och I kokade ihop med ägg, pannkakor, bacon, smoothie, juice och ProViva (som är superbra för min mage ständigt oroliga mage!) och lite annat smått till detta. Ni ser ju på bilden…

Efter detta kom tog vi oss ut för att kika i de bästa butikerna på Söder. Båda vi två tycker om att strosa runt i småbutiker som ligger utspridda så man kan promenixa lite mellan och ta en kaffe här och var vilket vi gjorde även denna gång på Il Caffé. I bakgrunden skådar ni Nitty Gritty där vi först och främst började dock. Efter detta var vi förbi A Day’s March, Grandpa och lite andra butiker.

På mig dagen till ära körde jag på lugnt med ett par boyfriend, 3D-jeans från G Star, skor från Adidas, blus från Na-Kd, ullkappan från Zara och väska från Miu Miu, alla är de plagg som ni sett förr.

På en av de här butikerna (som jag mot förmodan inte minns vad den hette!!!) hittade jag min drömbikini. Var tvungen att ta bild på den och prislappen för att kunna söka upp den på nätet när sommaren närmar sig lite. Det kändes nämligen konstigt att köpa en bikini nu, framförallt eftersom jag har lite andra saker att köpa in först. Får lära mig att prioritera, för det kan jag vara väldigt dålig på till skillnad från något jag är väldigt bra på, nämligen spontanshopping…

2 reaktioner på “Shopping i småbutiker, brunch och en liten outfit på det”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *