Kaffe i bilen och Bingolotto

Åååååh jag kan knappt förstå att gymnasiearbetet är en vecka från färdigt. Nu tar jag pause och tar bilen till en liten spel-”kiosk” för jag och I bestämde oss för att köpa bingolotter tills på söndag! Hahaha! Nu kan vi garanterat klassas som pensionärer, eller typ ”det där gamla gifta paret”, men helt ärligt så är jag SUPER-exalterad inför det här! Jag tycker att det är adrenalin och jättekul. Det enda är att jag inte alls gjort det någon gång förutom med mormor för tusentals år sedan. Jag kommer helt klart behöva ringa henne i butiken och ifrågasätta vilken lott det är man ska köpa och hur allt fungerar…

Vi har ju dessutom lite små planer på att bila i sommar. Tänk er då att komma till Småland eller liknande och köra bilbingo! Eller heter det så? När man sitter i bilen och tutar om man får bingo? Hahaha, jag måste vara hur töntig som helst som blir exalterad över detta. Hur som haver, nu måste jag köra iväg, så vi hörs om ett tag. Puss!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *