Jag ska på visning för en lägenhet idag!

Hörni, vad gör egentligen en ledare till en bra ledare? Det här med min diagnos, ADHD, det är ju min främsta tillgång men samtidigt mitt största hinder. Det är ju den där balansen man hittar som diagnostiserad person för att ändå få livet att fungera och för att i bästa fall lyckas. Att kunna kanalisera sina egenskaper och placera dem i projekt där de är superviktiga, eller snarare nödvändiga för att det man håller på med ska kunna fungera.

När man har min diagnos så kan man jobba dag och natt med samma sak om det är något man gillar. Man har inga gränser och glömmer bort allt vad mat och sömn heter. Kroppen gillar det kanske inte jättemycket, men arbetsbranschen gillar det desto mer, för det är när man arbetar sådär hårt som allting kommer till en, när man är mitt upp i allt det som kommer att bli en succé.

På ett sätt är ADHD skönt att ha, eftersom man alltid har idéer och något att göra, men samtidigt kan man bli rätt trött på att tankarna aldrig tar slut och att man bara fortsätter tänka när man ska sova, på saker som man inte har lust att tänka på just då. Jag vet inte hur många gånger det varit, ni vet stunden innan man precis somnar, som jag kommit på dunderidéer att sätta till verket dagen efter, som jag har fått gå upp, skriva ner dem, eller börja med dem, för annars är de glömda dagen efter. Det blir helt enkelt en hel del utebliven sömn, men ibland kanske det är värt det. I alla fall när man ser resultaten, vilket i mitt fall just nu är min blogg. Att följa statistiken är spännande, eftersom man ser vilka inlägg som säljer och vilka som inte gör det.

Det är i alla fall detta jag suttit med hela morgonen, mitt gymnasiearbete. Gör ADHD dig till en bättre ledare än någon som inte har det? Det är en fråga som jag inte besvarat än för den tar så himla lång tid. Alla ni som gör eller har gjort gymnasiearbete någon gång vet ju att det tar väldigt mycket tid, och ändå har jag valt ett ”lätt” ämne som är mycket snack och lite teori kan man säga.

Hur som haver, det var inte riktigt det jag hade tänkt prata om i det här inlägget. Jag ska på lägenhetsvisning idag!

Jag vet inte riktigt hur mycket jag vill berätta om vad gäller detta. Visningen är vid 18 i alla fall och både mamma och I får följa med på detta. Jag är nästan hundra på att jag inte kommer välja den här lägenheten, men jag står först i kö om jag vill ha den, så jag tänkte att jag kan likväl åka och kolla. Vem vet, jag kanske kommer dit och blir superkär i lägenheten direkt? Det är nämligen en tvåa med badrum, men tyvärr utan balkong. Jag hoppas att den är lika fin i verkligheten som jag har förväntat mig, men som jag sa, det blir förmodligen inte denna om den inte överraskar mig brutalt.

Jag kommer inte berätta vart den ligger utan ni får bara veta det som är något mer väsentligt för mig och det är just vad som finns i lägenheten, vad som är pro’s och con’s etcetera. Jag tänkte att ni får se ritningen:

Jag är osäker på hur många kvadrat den låg på men kan det ha varit mellan 50-60 m2? Som ni ser är ritningen egentligen helt perfekt för mig. Sovrum separat, vardagsrum med en liten fransk balkong (man hade ju velat ha en balkong men man kan ju tyvärr inte önska sig allt) och ett kök med plats för köksbord och sittplatser. Till och med ett badrum med badkar vilket är underbart! Vi kan ju därför egentligen konstatera att lägenheten är perfekt vad gäller planritningen, men det är ändå bara en sak jag tvekar på och det är läget. Jag får se vad jag tycker ikväll, lovar självklart att uppdatera er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *