Basplagg som måste finnas i din garderob

Inlägget innehåller adlinks

Det finns plagg som går att matcha till allt och som måste finnas i din garderob för att fullborda den. Här är några av de basplagg jag tycker att alla ska ha hemma för att kunna matcha de bästa outfitsen utan att det ska vara så avancerat! Dessa är så klart anpassade till våren och sommaren som kommer snart för att det är det enda jag kan tänka på haha.

Tishan du kan köpa i exakt alla färger som passar dig. Alla, tro mig, alla märken har basplagg i form av t-shirts. Alla sitter de på olika sätt så det gäller att du hittar din favorit som du kan samla på dig alla färger av. Jag själv tycker om Zadig & Voltaires tröjor som var en speciell v-ringning, men kanske passar denna från Sisley dig? Jag själv föredrar vita, grå och mörkblå tishor av den här typen. De får gärna vara lite lösa i materialet så att de går att sätta in en del innanför kostymbyxekanten eller de utsvängda, ljusblå jeansen, men de funkar minst lika bra till en sliten jeanskjol.

De svarta, håliga, slimmade jeansen. Passar perfekt till toppen ovan om man skulle vilja dessutom. Jeansen ger ett casual och lugnt intryck, samtidigt som det är lite ”rough” och visar att man har lite skinn på näsan. Funkar vid nästan alla tillfällen, speciellt på fritiden. Just dessa är från Only och du hittar dem här.

Boyfriendskjortan. Har du pojkvän så kan jag garantera att en skjorta finns där som du kan stjäla åt dig, men annars kan du ju självklart köpa denna skjorta från Ralph Lauren här. Skjortan är supersnygg till ett par skinny-jeans i ljus ton med lite slitningar och kanske till och med tillsammans med ett par tunna, höga klackar, annars funkar vita sneakers lika bra det. Tips är att ha semesterknäppning på skjortan med en spetsbh under som får synas litegrann och att nederkanten på ena skjortsidan får hänga utanför jeansen och andra innanför. Chic!

Den tidlösa ballerinan. Denna är från New Look och ni kan köpa den här. Det bästa tycker jag är att matcha dessa med skjortan jag skrev om och ett par kostymbyxor som gärna får vara ganska korta så att skon verkligen får synas. Självklart funkar de även under jeans som bootcuts så klart, men nu till sommaren tycker jag att vi ska visa upp den bruna hyn mellan byxbenets slut och skons början.

Mitt i skrivandet om dessa kläder så börjar jag så klart att tänka på sena sommarkvällar med min fina MiuMiu-väska i handen och alla dessa fina, enkla kläder som blir så snygga trots att de är så enkla. Men, vad gör vi när det blir kallt då som det ofta blir under Sveriges sommarkvällar? Vi sätter på oss koftan så klart! Denna är från Object och finns i sju(!) olika färger som alla går i jordiga toner – ni hittar den här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *