Just ordered – Nelly (plus 20% rabattkod till er!)

Jag är ju som jag tjatat om på senaste tiden mitt uppe i att köpa upp mig på alla sommarkläder man kan tänkas behöva, så nu beställde jag två sommarklänningar och en kjol att matcha alla möjliga toppar med.. så kul! Jag praktiskt taget fyndade alla tre plaggen eftersom de var på rea allihop!

(adlinks) Svart klänning / Kjol / Grå klänning
Inget av plaggen kostar dessutom över 150kr, och med rabattkoden 20OFF får ni 20% på hela köpet, även på rea-plagg!

Nu i eftermiddag ska jag även iväg och kolla på toppar som matchar kjolen jag beställt! Tänker mig att dessa går att använda i princip alla lägen under sommaren, men främst tänker jag den svarta på utekvällar med varierande skor. Den gråa är ju mer dagklänning som jag kan ha när jag drar en vända på stan eller en frukost på något café. Kjolen är ju också användbar i alla möjliga lägen, dag som kväll, men kommer nog förmodligen bli en härlig dagkjol, eller go-to-beach-kjol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *