Jag vill köpa en Blackberry

Hörni, god morgon på er!

Idag är ytterligare en dag på påsklovet, men det innebär inte att jag inte kommer jobba på stenhårt för det. Idag blir det till att göra lite gymnasiearbete, ta mig in till stan och leta söta sommartoppar och sommarklänningar, liksom kanske ta någon drink eftersom det inte blev något sådant igårkväll. Dock, det är inte om min dag det här inlägget kommer handla, utan snarare om ett köp jag är nära på att göra.

Jag är så trött på iPhone, på batteriet och på telefonen i sig som jämt går sönder och egentligen inte är något att ha. I flera månader, säkert ett halvår nu, har jag tänkt på vad jag ska köpa för telefon när min iPhone 6 kaikar ihop fullständigt. Jag råkade ju ha ner min telefon i gruset för någon vecka sen så nu är det en spricka i skärmen. Den är i och för sig inte jättestor, men den stör mig som inte klarar av minsta lilla repa.

Jag har därför varit sugen på en Blackberry väldigt länge, i Classic-modellen. Den riktiga New York-telefonen som jag egentligen inte vet varför jag fastnat för så mycket. Det känns som att den kanske är lite mindre ömtålig och ändå bra i avseende till batteri och liknande. Kanske skulle en Blackberry göra att jag inte använder telefonen lika mycket dessutom? Idag är man ju så mobilberoende att det är hemskt, och det är ju helt och hållet iPhone’ns fel om jag får döma.

Det enda problemet jag har är ju däremot att det inte finns någon butik i Sverige som säljer Blackberry vad jag vet. Om någon av er vet, snälla kommentera nedan!! Jag vill verkligen gå och kika på en, för jag är inte jättesugen på att ha en Blackberry utan Å, Ä och Ö.. Det är egentligen det enda problemet. Tydligen ska det ju finnas med de tre sista bokstäverna, men VAR hittar jag dem liksom?

Nej hörni, jag är verkligen sugen, tycker ni att jag ska slå till?

2 reaktioner på “Jag vill köpa en Blackberry”

  • Lisa skriver:

    Hej!! När jag var liten och bodde utomlands hade jag en Blackberry och det var seriöst den BÄSTA mobilen jag haft. MEN, det berodde ju bara på att alla mina kompisar också hade en och vi kunde använda BBM med varandra.. Skulle nog inte köpa en nu då de inte har så många funktioner (instagram tex?) och är helt enkelt väldigt annorlunda från iPhones. Så jag gillade den så mycket men skulle nog inte köpa en nu.. tänkte bara tipsa lite! Tangentbordet är såå Najs dock, saknar :-))

    • Alicia Blomqvist skriver:

      Är du säker på att den inte har insta osv? Enligt beskrivningen så ska den kunna ha det… Du kanske hade en äldre version? Tack för hjälpen!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *