Säg hej till min nya pojkvän – Joe!

Skämt å sido så klart, men jag har helt klart blivit beroende av just Joe – Joe and the juice.

God morgon allihopa!

Jag börjar dagen likt gårdagen med en promenad till Joe. Kan fortfarande inte förstå vad som hände igår eftersom man inte var närvarande, men det är bara så sjukt hela grejen. Hur EN mentalt störd person kan sätta en hel stad i koma. Det är svårt att leva på vanligt när polisen ber en att hålla sig ifrån innerstan, men nu får vi bara vänta på mer information om vad som händer…

Gårdagen blev rätt lång för mig. Jag som för en gångs skull hade ett överflöd av energi en fredagskväll längtade ut. Hade planerat för mig själv att bjuda I på gino på Riche, liksom några drinkar, men det blev ju helt omöjligt. Istället hade jag hemmakväll med familjen efter ett sista-minuten besök på ICA fem minuter innan stängning där jag träffade på tre kompisar som planerat samma sak. Det blev därför en marrängswiss och lite serietittande, men också lite Houseparty’ing, ni vet den där appen som blev hypead i fem sekunder men sen i princip la ner?

However, jag hoppas att ni är säkra och med era familjer och vänner. Jag är det och ska försöka tänka på hur tacksam jag är över dem, det är ju så sällan man gör det. Vardagsbekymmer tränger bort kärleken ibland… Puss och kram på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *