Vad är det för värld vi lever i?

Seriöst, jag blir så orolig att jag blir förbannad. Hur kan det finnas så sjuka människor som gör så hemska saker som hände här i Stockholm idag? Vad har man för fel i huvudet när man gör en sådan här sak? Personen tänkte väl ändå inte att han/hon skulle lyckas komma undan från detta? Det är det sjukaste jag varit med om på ett bra tag, men helt klart inte det enda. Drottninggatan drabbades ju för inte alls längesen av den där självmordsbombaren som för övrigt misslyckades.

De händelserna tillsammans med alla andra och till och med dem som vi inte ens vet om eftersom polisen hinner hindra dem är brutala. Vad är det för människor som lever på vår jord, som gör sådant här? Jag blir så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Kommer ni ihåg efter IS i Paris (och Cannes med för den delen)? När det ryktades om att terrordåd skulle ske även här i Stockholm? De höjde den där gränsen på skalan om trygghet och att Stockholm inte alls var säkert. Kommer inte för tillfället ihåg vad den heter, men ni som hängt med vet ju så klart vad jag menar.

Nej hörni, jag har inga ord. Idioti är det enda jag kan komma upp med, och att det här är hemskt. Beyond hemskt.

Något som däremot irriterar mig nästan mer för tillfället är alla som kommenterar detta på Facebook. Okej, alla har vi egna medier att följa såsom Aftonbladet, SVT och liknande, men ni är andrahandskällor som med största säkerhet inte stämmer, så sluta nu att jaga upp alla med era idiotiska statusuppdateringar, de tjänar ingenting till. Knip igen istället och vänta ut faran.

Sebastian Ryderbergs foto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *