New in – Espadrillos

Men åååh… ser inte ni också massor av outfits framför er när ni ser mina nya espadrillos? Jag är jättenöjd. Visade ju upp dem tidigare men om ni också är intresserade att köpa dem nu med så kan ni göra det HÄR. Är så taggad på att få sätta på mig dem till alla möjliga jeans och en tisha, liksom bara cykla runt på Söder eller något. Jag kanske inte borde vara en sån jävla klischeeee? (Mitt försök till att vara Skam-fanatiker.. inte alls ett fan av Skam faktiskt, är jag den enda?)

Sen har vi ju jackan jag har på mig! Gillar ni den? Det är min kära mammas. Jag har märkt att hon har väldigt mycket fina kläder som jag inte riktigt tänkt på tidigare, bland annat denna, vidärmda, lite army-aktiga jeansjackan. Önskar lite smått att den är min eftersom jag förstår anledningen till varför jag inte riktigt får använda den… Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *