Hur får man en pojkvän?

Hej Alicia! Som jag förstått det så är du en ”förhållande-tjej” och har haft en del förhållanden genom åren. Jag undrar hur man får en pojkvän eftersom du verkar ha ganska lätt för det! Älskar din blogg, kram

Haha, ”lätt för att få pojkvän”. Det är en rätt rolig kommentar faktiskt, men samtidigt rätt sann. Även om jag inte alls har letat efter pojkvän någon gång så har de ändå bara dykt upp och gått in i relationer med mig, hahaha!! Det roliga är att det i princip är så. Jag vill inte låta som att jag tror jag är snyggast i världen och kan få vem jag vill, men jag har faktiskt inget bra svar på den här frågan.

Kanske har det att göra med att du letar? Ofta säger man ju att när man vill ha något så kommer det inte men när man inte alls tänker på det så kommer det plötsligt. Kanske är det så att du utan att tänka på det letar så pass mycket att du omedvetet verkar desperat? Det finns ju en risk så klart eftersom du då kanske slänger dig om halsen på första bästa.

Jag tror att du måste släppa tanken av att ”du MÅSTE ha pojkvän”, utan ta det som det kommer. Självklart är det mysigt att ha någon att dela sin vardag med och någon att sova med, liksom göra roliga saker med, men om du verkligen vill ”put yourself  out there” så kan du ju skaffa ett Tinder-konto? Det är jättevanligt idag att folk träffar sina partners där, jag menar, var och varannan person har ju Tinder så där behöver du inte skämmas för fem öre. Träffa lite killar, gå på date och sådant så ska du se att det dyker upp någon som gillar dig lika mycket som du gillar denne.

På samma sätt kan du ”put yourself out there” genom att gå ut på barer mer med tjejkompisarna. Träffa lite folk, prata och till slut kanske du träffar någon som verkar ytterligare lite intressant. Men, snälla, ta det lugnt! Det kommer, men så länge du letar så kommer du förmodligen inte hitta någon. Det är som när man har bråttom hemifrån och ska hitta nycklarna men man inte ser dem för att man letar så intensivt, trots att de ligger framför näsan på en. En rolig sak med detta att göra är ju faktiskt – det sägs att när man har fyllt myndig så har man den man ska gifta sig med som kontakt i telefonen redan! Så sjukt ändå.

Så, ta det lugnt bara är mitt råd om jag ska ge något. Jag kan ju tyvärr inte be dig vara på särskilda sätt för att du ska hitta någon, eftersom du ska vara den du är inför den du gillar. Han ska ju bli kär i DIG inte någon JAG säger till dig att vara, eller hur? Annars kommer du kära ner dig i någon som egentligen inte gillar dig, utan en låtsasversion som du med tiden utan att kunna hindra det dessutom kommer förlora eftersom du kommer bli bekvämare och mer dig själv. Kanske blir du besviken då för att han lämnar dig på grund av att du inte är ”den du sa att du var”.

Hoppas det var till en liten hjälp i alla fall.. Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *