Vilka produkter använder jag?

Jag har haft turen att få väldigt bra gener vad gäller min hy och mitt hår, men så fick jag frågan om ifall jag inte kunde göra ett inlägg med vilka produkter jag använder, så självklart kan vi försöka lösa detta! Dock, måste jag tillägga, är inte detta anledningen till att jag är finnfri eller liknande, utan jag använder dem nästan bara för att de är sköna på huden och för att jag gillar att kleta och mojsa med alla olika krämer… Tog även med lite andra produkter jag använder..!

Den till höger är min deodorant jag använder. Det är den absolut enda då jag tycker att man blir så blöt av vanliga ”roll-ons”, så jag kör på denna som håller mig torr och väldoftande varje dag! Tycker detta är extra viktigt eftersom jag svettas som mest under armarna på hela kroppen. Till vänster ser ni en mask jag börjat använda allt mer sen jag fick den på senaste eventet jag var på. Det är en sådan där svart mask som du sedan drar bort, man känner sig ju så himla len och fräsch efteråt.

Här är mina hårprodukter jag använder. Jag har alltid ett silverschampoo i håret och det är antingen ett från Björn Axén eller det röda från Wella som jag fick av dem när jag var hårmodell där. Jag har alltid olika balsam men använder alltid hårkrämen från Sebastian när jag ska platta håret. Om jag har det i håret och sätter upp det i en tofs så är det sedan platt när jag släpper ut det, så aldrig om jag vill att det ska fortsätta vara lockigt! Det är rätt bra på att skydda håret också, vilket är anledningen till att jag har det när jag ska platta det också..! Doftar sjukligt gott.

Det här är min tandkräm som jag använder absolut mest, den är rosa (!!!) och bleker tänderna en aning. Jag har inte sett något jättestort resultat men jag tycker att den gör munnen fräsch!

Till vänster har ni en skrubb från Neutrogena, den använder jag för att rengöra ansiktet i duschen. Till höger har ni min brun utan sol som jag använder då och då, tycker den är ok.

Dessa tar jag bort mitt smink med, absolut inget annat!

Sist men inte minst, om det är någon hydvårdsprodukt jag använder rätt ofta så det det här paketet. Till vänster är ett läppserum (som är sjukt bra!!!), i mitten är en skrubb som jag använder i samband med den högra krämen som jag kletar på efter skrubben. Den har jag kvar och sover med. Väldigt mjukgörande och bra för huden med massa vitaminer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *