Lunch på teatern, Carolina Gynning-shopping och spa-kväll

Hej allihop!

Jag är så glad, det kändes som att jag nailade min debatt i naturkunskap imorse, så detta firades med lunch på Teatern med I! Jag har inte varit i Ringens köpcentrum sen innan de byggde detta, men det var ju verkligen hur fräscht som helst. Som K2 eller vad det nu heter där på Kungsgatan om ni vet? Med massor av smårestauranger på ett och samma ställe så du och ditt sällskap kan äta vad ni vill men fortfarande sitta ihop.

Vi satt nog där en timme innan vi begav oss hemåt för NP-plugg till imorgon… Vi sitter faktiskt fortfarande med det men satte precis på bastun för att ha lite hårimpackningar, ansiktsmasker och liknande vilket är D U N D E R! Vi förtjänar ju verkligen det nu efter alla dessa timmar med det här..

I övrigt idag så har jag beställt ett mobilskal från Carolina Gynning, så glad! Lovar att visa det så fort det kommer hem till mig om några dagar.. Men, nu blir det myskväll, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *