Glass på StikkiNikki

Fina Brollan!

Vilken mysig eftermiddag det blev!

Direkt efter skolan åkte jag hem och mötte Johanna för att plugga till svenska nationella som jag ligger väldigt efter med.. förvånade? Så fort vi började känna oss klara tog vi oss till StikkiNikki på Götgatan för lite kulglass. Efter detta åkte vi till Hammarbyhöjden och träffade upp Brasse, liksom kollade på när I tränade småkids i fotboll. Rätt kul eftermiddag faktiskt. Ni vet när man inte förväntar sig något särskilt men det ändå blir väldigt kul? En sådan dag.

I morgon väntar naturkunskapsseminarium och därefter nationella i övermorgon så nu blir det att traggla, men det kommer bli fantastiskt skönt när detta är över!! Well, annars hörni, mår jag fortfarande segt. Känner mig lättretlig och i behov av kärlek, haha. Det var därför det var så skönt att få umgås idag för att slippa vara ensam, men nu är det dags för mig att ta tag i viktigare saker. Puss så länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *