Det här med att störa sig på allt och alla

Hej på er!

Tror ni att jag glömde att ta Concerta-medicinen imorse? Jo självklart. Det är svårt att vänja sig vid något igen, varje morgon… Ska försöka komma ihåg att lägga ner det i väskan så att jag kan ta medicinen när jag kommer på den typ när jag åker hemifrån.

I övrigt har dagen börjat rätt bra, förutom småsaker som irriterar hål i huvudet på mig. Jag har insett att jag ett aspigt drag om man kan säga så haha. Jag stör mig järnet på när folk rör vid mig, men bara minimalt. Typ när någon på tuben nuddar sin arm vid min. Jag vet inte hur jag ska förklara det men jag lackar ur så himla mycket i huvudet. Samma om någon sätter upp en fot på min stol i skolan, då flyttar jag mig längst ut på stolen för att inte bli nuddad av foten. Är det här ett konstigt beteende haha?! Tycker inte det är jobbigt när folk tar i mig eller så, utan det är just den där ”nudden” som är irriterande för mig. Either everything or nothing, jag är ju typ så som person.

Det är jätteirriterande för jag blir så frustrerad att jag inte kan slappna av. Börjar svettas av irritation. När jag tar medicinen blir det ju lättare att släppa taget om sådant, men jag har så lätt för att fokusera på helt fel saker istället för sådant som faktiskt har betydelse. Haha jag måste låta helt psycho typ?! Bjuder på det haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *