En otroligt dålig måndagsmorgon och Concerta

Blus – Na-Kd / Skinnjacka – ? / Väska – Miu Miu / Jeans – Dr Denim / Espadrillos – Lexington

Dagens definition av ”måndag” har varit hemskt. Jag drömde om något som väckte många känslor och fick mig att känna mig som en väldigt dålig person. Det drog mig tillbaka till högstadiet, till känslor som fått mig att må väldigt dåligt och som fortfarande ligger strax under ytan, nära till hands och lätt att trigga.

Av den här anledningen blev jag jätteledsen och hela morgonen blev en enda gråtfest. Att jag kom iväg till skolan är helt och hållet ett under. Att jag inte rört matteboken eller knappt varit på lektionerna inför dagens matteprov gör inte heller saken bättre. Det gör att jag blir extra stressad och därmed bara mår ännu värre. Jag vill bara gå ut från det där provet med ett E och slippa tänka på matten mer, för jag är så otroligt trött på skolan just nu.

Jag står i allmänt i ett brett vägskäl. Vad ska jag göra nu? Jag är sugen på att göra något nytt, testa nya saker. Att resa kanske inte är högst upp i min prioriteringslista, men jag vill verkligen göra något nytt så fort studenten är klar. Jag längtar så himla mycket nu. Ta mig ifrån gymnasiet snälla nuuuuuuu!!!

Började förresten med Concerta igen i morse. Skolan har gått för dåligt och jag har över huvud taget inte kunnat fokusera senaste månaderna, så det var dags att ta tag i mig själv eftersom det gick rätt bra när jag tog det varje dag, så börjar igen idag. Får hoppas att det löser mina koncentrationsproblem igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *