Cocktailparty

Hej mina hjärtan!

Igår spenderade jag eftermiddagen i ren hyper-stress. Jag var tvungen att skynda mig med att lösa en present till Matilda som fyller 19 nu om några dagar. Hon hade nämligen cocktailparty igår. Önskar att jag tog bild på vad jag fixade till men eftersom hon precis flyttat hemifrån så gav jag henne en inslagen ”hälsobox” med bara massa veganska bars, te’er, matgrejer och så vidare. Som tur var så uppskattades det, men jag var väldigt nojig där ett tag. Blir det inte alltid så när man är stressad, trots att man löst något riktigt bra?

However, det här är ett tidsinställt inlägg och jag är just nu på jobbet. Högskoleprovet igår gick okej, dock kändes det inte som att jag gjorde bättre ifrån mig på det här provet än de tidigare två gångerna jag gjort det, trost att det här provet var enklare. Det är så synd att alla inte är ”högskoleprovs-människor”. Jag önskar att jag var det ibland, speciellt eftersom jag sökt ett par program som inte är särskilt lätta att komma in på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *