Event med Tourn

Hej på er! Idag var jag, tro det eller ej, på teater det första jag gjorde! Det var med skolan och jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Vi satt på stolar som rörde sig runt så att scenerna ändrades hela tiden till olika platser. Skådespelarna var superbra och Norrtullsligan, som den hette, hade ett superbra, feministiskt budskap. Nej hörni, den gillade jag. Därefter mötte jag upp I och vi gick på ett event med min bloggagentur Tourn! Det var om en ny lansering av en app.

Sponsorerna för eventet var Xbeauty, Vitamin Well och Biofood! Vill ni se innehållet i goodiebagen sen?

Efter eventet gick vi till Mood-gallerian och jag fick med mig en BH, såsom jag LETAT efter en utan bygel som bara finns där som stöd. Jag tror det var ett år sedan jag köpte BH senast, så det var verkligen på tiden, så glad! Får visa er sen… 🙂

Därefter skildes jag och I åt och jag mötte upp mamma för sushi, sen tog vi bilen hem och det är här jag sitter nu. Jag ska försöka plugga lite för som det ser ut nu kommer jag aldrig klara matteprovet nu på måndag. Så himla jobbigt. Mycket nu. Längtar tills skolan är över nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *