Kopiera stilen: 3 vårskor 2017

Alla vet vi att det inte alltid är lätt att vara trendsäker när de stora modehusen är så pass dyra, men inte betyder det att man inte är mode-intresserad för det! I det här inlägget hjälper jag er att följa trenderna med hjälp av budget alternativ som är minst lika snygga!

Tofflor i somligas ögon, slip-ins i andras. Jag vill säga att det var Gucci som tog fram trenden igen men här ser vi ATP Ateliers sko. Under detta ser ni ett par vita sneakers, klassiska och enkla. Jag är själv väldigt sugen Eytys och just denna modell, så snygg, men kopian är minst sagt en kopia. Sist men inte minst ser ni också Guccis loafer med klack. Mint & Berrys är ju om inte ännu snyggare!

ATP Atelier 2100:- / Vagabond 799:-

Eytys 1795:- / Only 349:-

Gucci 6400:- / Mint & Berry 699:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *