Dagens outfit & mina go-to-plagg

Ullkappa – Zara / Långärmad tröja – Comme des Garçon / Kostymbyxor – Zara / Sneakers – Joshua Sanders / Väska – Miu Miu

Alla har vi go-to-plagg som vi alltid lyckas köpa om och om igen, som vi vet att vi använder och som vi känner oss bekväma i, liksom kan matcha till i princip allt vi äger. Här är några av mina sådana:

Randigt är något jag inte kan släppa taget om. På senaste tiden har mönstret hamnat lite på efterkälken, men oj vad jag älskar allt som är randigt, det drar sig till mig haha!

Marinblått är den färgen som jag alltid lutar mot. Jag vet att färgen passar mig bra och att den är relativt anonym och användbar. Att köpa andra färger är för mig oftast lite svårare medan marinblått är det som jag aldrig tvekar på, även om jag kommer på mig själv sen med att tycka det är tråkigt.

Slipons, jag älskar den typen av sko som på outfiten ovan som exempel, men också under utsvängda jeans. Älskar!!

♡ Om ni känner någon som har fler jackor än jag som inte används så är det sjukt. Jag vet inte hur många jag har men jag vet att det inte är fler än säkert 3-4 som jag använder. Ändå köper jag bara fler och fler, och oftast ångrar jag mig rätt fort…

Vita sneakers. Om din egen garderob inte innehåller ett enda par vita sneakers så vet jag nog inte vilken planet du är uppväxt på. Vita sneakers är det bästa jag vet och även där har jag ett par stycken som jag älskar, hur skitiga de än alltid lyckas bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *