Lunch på Joe & The Juice

Hell of a nerve och Hangover heaven, såååå goda!

Jag körde på en macka med mozzarella och tomat…

… medan I körde på en tonfiskröra-, tomat- och avokadomacka.

Åh vilken härlig dag! Dessutom, förstår ni ens att det ska bli upp mot 18 grader imorgon? Helt underbart! Här hemma blir det dessutom födelsedagsfirande för min bror som fyllt 14, så då blir det fullt upp hela dagen. Det har önskats våfflor och därmed också inte bara grädde och sylt utan även löjrom, gräddfil och rödlök… Nom!!!

Idag började dagen med lite pluggande i solen. Gymnasiearbetet tar upp så mycket av min tid just nu så jag behöver verkligen närma mig slutet i den snabbaste takt jag kan. Därefter tog vi oss till Joe and the juice vid Östermalmstorg och åt lunch. En snabb förbi Zara och Sephora och jag tog med mig nya makeup wipes hem som tagit slut här hemma. Nu väntar hamburgare och myskväll som inleds framför Sverige-Vitryssland. VM-kval ju! Heja!

Outfiten kommer i ett senare inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *