Lunch på Medis kök & bar

Irish coffee så klart.. Min favorit!

Caesarsallad i solen! 🌞

Hörni.. vad hände? Jag vaknade upp och mådde ganska illa tillsammans med en overklighetskänsla som jag inte riktigt kunde sätta fingret på. Jag åkte ändå till skolan och valde att ”utsätta ödet” genom att gå och ta ett glas vin och en irish coffee på Medis kök&bar.. Hur tänkte jag där egentligen? Det kändes rätt bra i stunden, men nu när jag precis kommit hem så känner jag mig svag igen.

Jag vet inte riktigt vad som hände, men det finns nog en chans att jag har sovit för dåligt inatt och att min kropp verkligen ger utslag på det. Jag känner bara att det var så himla onödigt att jag drack alkohol på detta. Varför liksom?! Aja, det kändes bra i stunden, men nu ligger jag i sängen och ska slå på en film – liksom vila lite.

För att vara lite positiv så var det däremot jättemysigt att träffa upp Mathilda (länk). Det blir för länge mellan gångerna, men nu tog vi en lunch och satt och pratade om allt som hänt på senaste.. Hon ska själv flytta hemifrån om bara någon månad, kan knappt förstå det! Själv vet jag inte riktigt hur det går med mitt egna lägenhetssökande. Det ser lite mörkt ut, men jag har fortfarande hoppet uppe.

Nej nu blir det till att vila och hoppas på att jag känner mig lite piggare efter en powernap.. 🙂 Hade tänkt försöka ta mig iväg till jobbet imorgon, men om jag fortsätter må illa och ha de här overklighetskänslorna så får jag nog vara hemma och bara skriva på gymnasiearbetet istället. Att jobba utan energi är ju bland det värsta jag vet. Man känner ju sig inte som den roligaste människan då, även om jag tror att det bara är en själv som tänker på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *