Trassel att köpa kjol

Ni vet de där dagarna där man bara känner att: nej, idag är inte en sådan dag jag ska gå till skolan? Jag har märkt att det är väldigt många i min klass som verkar känna så nu i trean. Speciellt jobbigt är det för mig som bor en timme från skolan dörr-till-dörr, så att jag skulle ha gått upp 7:30 idag för att gå på en timmes lektion och sen åka hem (ca 3,5h totalt då) var bara inte värt det för fem öre.

Jag känner dock att dagen ändå kommer bli rätt bra, för jag vaknade inte med den där ”ånej det här blir en jobbig dag” utan bara ”jag pallar inte skolan idag”. Jag ska sätta mig med gymnasiearbetet åtminstone en timme om jag är duktig, har lite problem med källor just nu så det ska jag fixa till tror jag, sen ska jag faktiskt på HOPEs sample sale först och främst. Därefter har jag planerat på att titta på en ny kamera jag är intresserad av och därefter käka lite mat och beställa in en flaska vin. Nu är det så längesen man njöt av en uteservering, så idag får det bli!

Jag ska faktiskt sätta mig en stund i solen när jag äter lunch sen också, klart härligt väder på min terrass nu. Dock något som både var mindre härligt men samtidigt härligt var att högskoleprovets mail kom idag om vart jag ska skriva. En liten tyngd över axlarna att jag inte pluggat någonting som jag bestämde mig för att göra till det här provet, men otroligt skönt att det är på Värmdö gymnasium, bara en buss ifrån mig. Kanske till och med så att jag borde sova hos mormor för att komma ytterligare närmare.

Nej men, idag ska jag faktiskt leta efter en kjol att alltid kunna ha. Skola, utekväll, jobb.. överallt! Har ni några förslag? Jag har verkligen ingen inspiration förutom att den nog antagligen kommer vara svart eller gå i mocka med härliga detaljer… Kanske någon mix av alla dessa.. Who knows.

Skirts

 

Skirts by alicia-blomqvist (ni hittar alla kjolar här om någon av dem är intressanta)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *