Jobba, plugga, springa

Efter en timmes aktivt gymnasiearbete (fasen vad bra jag är!) får det nu bli en springtur. Det blir en relativt kort runda bara för att starta upp det här med att springa på asfalt. Jag får alltid lika ont i höften och ljumsken så någonstans måste man ju börja! Kanske att jag bara springer en kvart, halvtimme ungefär. Det blir lagom för nu!

Efter detta ska jag duscha och sminka mig lite så att jag kan åka in till stan och möta upp I på sample sale’n. Ska bli härligt i det här vädret att komma iväg, jag som trots allt tycker det är så jobbigt att åka kommunalt..! Kan dock inte fatta att det redan är torsdag och imorgon fredag. Ska bli så skönt med en ledig helg med fokus på det jag bara gjort hittills idag typ.. Älskar när man är produktiv på morgonen och tränar innan eller efter. Ni vet när man kommer upp tidigt så att man är klar lagom till början på eftermiddagen och kan göra exakt vad man vill.

Nej nu ska jag gå ut innan solen försvinner, ni vet ju hur Sverige fungerar.. Ser fram emot att få göra mig en smoothie och läsa lite bloggar efter att ha duschat också. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *