Träning och pluggfika

Älskar ni inte att få känna er duktiga? Igår var en relativt produktiv eftermiddag, men jag hoppas att denna blir ännu bättre. Direkt efter skolan tränade jag nämligen direkt efter skolan. Körde ett pass med Försvarsmaktens app som jag tycker driver mig så bra att göra alla jobbiga övningar. Utan den tar jag så långa pauser mellan övningarna och sånt.

Något jag märkt är att min kropp är så otroligt bra på att repa sig. Efter bara något pass så känner jag direkt att jag orkar mer. Detta gäller typ allt, förutom armhävningar, där blir jag bara inte bättre – det är det jobbigaste jag vet. Shit. 

Vid 8 möttes jag och Brollan för lite Starbucks-mys. Jag är ingen Starbucks-person egentligen, men de var några av de enda som hade öppet sent här på Söder. Det blev bra dock. Tog någon form av frappuccino som var rätt god ändå. Plugget gick sådär, jag fixade lite med strukturen i gymnasiearbetet, men idag måste jag göra samma ritual som igår men ännu bättre. En springtur i bästa fall och därefter en långlånglång och produktiv skrivstund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *