Min kortsiktiga bucketlist

Jag har en hel del saker jag vill göra rätt snart som inte har så jättestor betydelse utan som jag bara gillar att göra men inte hunnit med. Många av sakerna har att göra med att sommaren är på g vilket innebär att man äntligen kan vara ute utan att frysa ihjäl..!

♡ Käka pommes med bea och dricka vin på Vau de Ville. Sanningen är att jag aldrig någonsin har suttit där och druckit vin eller ätit. Jag har sprungit förbi där på ett glas inom beloppet av 5 minuter för ett tag sedan men aldrig bättre än så. Snapchat stories upplagda av kompisar till mig har dock uppvisat att pommes’en ser gryyyym ut. Detta är jag sugen på att göra snarast typ efter skolan?

Äta Riche’s gino. Jag har inte ätit den men har fått för mig att den är sjuuuuuk. Tänker att jag får dra med mig I på detta eftersom han är lika mycket till livsnjutare som jag är haha. Middag där vore lika härligt det..

♡ Faktum är att jag precis fick tillbaka 16.000kr på skatteåterbäringen så nu är jag väldigt sugen på att ta tag i mitt kameraköp som jag länge gått och funderat på. Nu kanske det är dags! Ska åka och kika i veckan på den jag funderar på så att jag verkligen får känna på den.

♡ Jag är så himla taggad på att få komma ut och springa innan skolan/jobbet. Det är en helt fantastisk känsla att komma upp på morgonen när det fortfarande är lite småkyligt, springa med solens uppgång och känna hur det sakta blir varmare. Har en så mysig sjö att springa runt också precis intill mig… Älskar sommaren!!

Flytta hemifrån. Nu vet jag ju fortfarande inte till 100% om jag får en lägenhet, men jag håller ständigt tummarna.. Vill verkligen flytta nununu!! Söder, ge mig dig!

En ordentlig brunch på ett bra hotell. Är supersugen på att börja dagen riktigt bra med en fullständig, supergod brunch snart, gärna på Diplomat, Stockholm Brunchclub eller kanske Strandvägen 1.

Massage. Jag vill verkligen unna mig själv den mest fulländade avslappningen, så mycket som jag stressar i vardagen. Att ta in en weekend på Yasuragi är drömmen och en stor längtan just nu..

♡ Jag ser fram emot att få testa ett nytt drinkställe som har godare drinkar och mer space’ade än jag någonsin sett. Har ni något förslag på drinkar här i Stockholm som lever upp till mina krav?

♡ Apropå drinkar, min sommar kommer att gå ut på att hitta stans bästa strawberry daquiri, för inte har jag testat några bra hittills i mitt liv..!

Jag är väldigt taggad på Marbella varpå jag själv kommer ta bilen ut till Arlanda och flyga natten efter midsommarafton. Det blir helt enkelt rakt från firande till Arlanda med en alkoholfri midsommarafton… Trist men värt det när jag väl är framme i Marbella och möter min kära familia..!

♡ Nu när skatteåterbäringen kom med det bästa beskedet någonsin så kommer jag att kunna börja leta resor. Jag är väldigt sugen på att åka till Maldiverna men då blir det till att spara ytterligare pengar för den resan är inte billig. Då är planen dessutom att åka i minst två veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *