Avslutar helgen med Il Caffé

Hej på er!

Jag är ledsen att bloggisen får lida den här helgen men det är mycket nu.. Imorgon är ju UF-mässan som jag inte ser fram emot särskilt mycket. Jag längtar bara tills det är över om drygt ett dygn. Fattar knappt hur skönt det kommer kännas att äntligen få säga adjö till den här kursen, önskar nästan ni fattade hur mycket blod, svett, tårar och irritation som lagts ned på den här kursen haha.

Annars är livet rätt okej. Olle kommer hit om en stund så då ska vi fixa med de slutliga ändringarna inför morgondagen och därefter förhoppningsvis snacka lite skit. Känns som att det är välbehövligt eftersom vi inte umgåtts privat på så länge jag kan minnas..! Annars längtar jag så himla mycket till sommaren och frihet just nu, jag är så redo för lycka kan man säga. I och med den här kursens avslut kommer mycket press från mina axlar släppa och jag kommer äntligen kunna tänka på saker som är viktigare och roligare, till exempel I som får ”lida” när jag är stressad..

Hörni, jag lovar bättre inlägg snart, efter imorgon.. håll ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *