Saker ni inte visste om mig

Visste ni att jag har en Tumblr? Ni hittar den HÄR

♡ Jag har bloggat nu sen jag var tolv år gammal och tycker fortfarande att det är lika roligt. Att följa statistik är nog det roligaste med hela bloggandet. Att man kan följa hur kurvorna påverkas och hur vissa inlägg säljer bättre än andra. Foto-biten jobbar jag dock fortfarande mycket med och förhoppningsvis kan jag köpa min drömkamera i sommar…

♡ För första gången någonsin kan jag äntligen säga att jag börjat längta tills studenten. Trodde aldrig stunden skulle komma när jag insåg detta, kanske är det så att man vänjs in i hela studenttänket med tid?

♡ Jag är beroende av smoothies och gör flera stycken flera gånger i veckan. Favoriten just nu är med mango och hallon. Längtar efter att få dricka dem ute i solen…

♡ Snart är det dags för den första glassen detta år och jag tror nog det kommer få bli min favorit – daimstruten!

♡ Bloggarna jag följer dagligen just nu är Hannalicious, Linn Ahlborg och Pdotter.

♡ Jag är hysteriskt renlig vad gäller mina händer. Efter att ha tagit i något som är det minst fettigt, typ brett smör på en macka, då måste jag tvätta händerna direkt. Får PANIK annars.

♡ Jag har alltid sagt att jag föredrar killar med blå ögon och blont hår men nästan alltid skaffat mig motsatsen. Nu har jag precis insett att mörkare hår är det jag däremot gillar.

♡ Fettigt hår är också bland det värsta jag vet. Både på mig och på andra haha, vill typ inte ta i en person med fettigt hår.. Är jag hemsk?!! Tänker jag på väldigt onödiga saker?????

♡ Jag är alltid kall om både händer och fötter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *