God morgon solen!

God morgon på er! Äntligen helg!

Jag måste ju dock säga att den här veckan har nog gått fortare än alla andra veckor. Snart är studenten här liksom… Helt sjukt. Detta blir en jobbhelg för mig vilket dock ska bli kul eftersom det nu är två veckor sedan jag jobbade senast. Blir så långt mellan varven nu när jag vill satsa hårdast på skolan då det närmar sig slutet…

I övrigt har jag inte så mycket planerat för helgen, det blir bara att ta det lugnt, som här på bilderna. Dessa är tagna igår under eftermiddagen när jag och I först tog en glass i solen på Nytorget och därefter satte oss på Kafé Rang och tog en kaffe, liksom bara njöt av solen. Underbar eftermiddag helt enkelt om man ska vara cheesy.

Men hörni, nu ska jag åka till jobbet. Hoppas ni får en härlig lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *