Q/A – snabba frågor

I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days..
Thank you! It’s my blog agency that made my design..

Vilken dag kommer du ställa upp på UF-mässan, finns det chans för en att köpa drogtesterna där?
Jag ställer upp med mitt företag nu på måndag. Självklart kommer ni kunna köpa testerna, vi tar emot kontanter men främst swish!

Vad kostar drogtesterna?
29kr för 1 test (det är 2 i 1) och 80kr för 3 st (ni sparar 7 kr).

Ska du resa utomlands något i år?
Det är rätt oklart just nu. Marbella är bokat i början av sommaren men vi får se om jag åker någon annanstans också. Det vore superkul men inte helt bestämt än!

Skulle du rekommendera att välja UF som kurs i skolan?
Nej. Inte om du inte är beredd på att lägga ner väldigt mycket av din fritid och har en klar idé över vad du vill göra, samt kamrater som vill samma sak som du. Att påbörja kursen och hoppas på att det ”kommer bli bra” är inte helt rätt, då måste du nog ha en idé redan innan du påbörjar kursen. I annat fall lär kursen bli ett pain in the ass som du måste lägga ut väldigt mycket pengar ur egen ficka för. Ur mitt perspektiv skulle jag ALDRIG välja den här kursen frivilligt haha.

Vilket är ditt favorit drinkställe för tillfället?
Oj, det beror på vad man är ute efter. Jag går sällan till nya ställen utan har faktiskt inte varit runt så mycket, men Brillo är soft om du vill stöta på andra människor, annars föredrar jag till exempel Guldbaren på Nobis för goda drinkar och lite mindre folk. För en äldre publik funkar Hillenberg and so on. Jag själv är dock väldigt sugen på att testa Kasai, Art och Punk Royale snart!

Har du tips på bra drinkar?
Om ni gillar drinkar som inte är för söta men ändå friska och goda så kör ni min favorit för tillfället: en Tom Collins på fläderlikör. Dunder!! Annars är ju den ultimata sommardrinken strawberry daquiri – kommer aldrig tröttna! För den bittra är negroni däremot super. Jag själv börjar precis lära mig gilla den då den är I‘s favvo. Typisk mans-drink.

Pratade inte du om att skaffa Blackberry?
Jo! Jag är jättesugen på att göra det, men kommer vänta med det tills min nuvarande iPhone 6 klappar ihop, samt tills jag åker till Tyskland eller något annat land där telefonerna finns att känna på i butik. Tror faktiskt inte de säljs i någon butik här i Sverige..?

Finns det något du längtar lite extra till med sommaren?
Jag tar ett steg i taget och längtar till den första glassen i solen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *