Hoppas ni får en bra dag!

God morgon på er!

Idag började min dag riktigt bra faktiskt. Vaknade tidigt och passade på att överraska I med bacon och majo-smörgåsar till frukost (gf points to moi!!!). Har därför vaknat upp på ett bra humör, trots att jag var tvungen att avboka frisörtiden. Alltså.. IGEN!!! När ska jag egentligen få färga mitt hår? Förhoppningsvis någon gång efter löning att jag får tid till det igen. Det är bara så typiskt. Ska i alla fall jobba i helgen vilket ska bli kul eftersom det var så himla längesen.

Tänker att jag ska jobba med bloggen i eftermiddag och fixa till lite roliga inlägg! På måndag är ju UF-mässan dock så det blir en del arbete för det också. Hoppas att ni får lida för det här.. men återkommer med roligare saker sen, ville bara uppdatera er nu och önska er en härlig dag. ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *