Basker-cravings!

Hörni, vet ni vad min senaste obsession är? Jag hade ju den där sjömanskepsen som är populär nu men för typ fyra år sedan. Att börja använda den igen känns uteslutet, jag är liksom förbi det redan haha? Gud.. jag ska försöka leta upp en bild från någon Håkan-konsert där jag hade den på mig..

Hur som haver, min craving blev så stor att jag måste åka och kolla på en direkt efter jobbet i morgon. Jag vet att jag har testat baskers tidigare i butiker men inte ens varit i närheten på att köpa då, så jag minns inte hur jag passar i sådana. Jag kan däremot verkligen tänka mig att det kan funka – det där franska som baskers har över sig kan nog funka på mig. Jag är väldigt sugen på den mest ljusa, men jag får åka och pröva så ser vi vad jag kommer hem med…

Här under är ju till exempel en basker från Hope för 995:-, sååååå fin!! Gillar linningen eller vad jag ska säga som håller den fast på pannan eller vart man nu vill att den ska sitta. Nålen skulle jag däremot plocka bort för den var inte superrolig.

Vad tycker ni om baskers? Gör jag rätt i att köpa en?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *